Bekend van TikTok

Oor & Neus trimmer

 19,95

Een oor- en neushaar trimmer is een handig apparaat om ongewenste haartjes in de neus en oren te verwijderen zonder pijnlijk te trekken. De snoerloze neustrimmer van Stay Golden werkt op een enkele AA-batterij die bij de aankoop is inbegrepen, waardoor hij gemakkelijk mee te nemen is op reis.

De trimmer wordt geleverd met drie verwisselbare snijkoppen die geschikt zijn voor het trimmen van neus- en oorhaar en het vormgeven van wenkbrauwen. De opzetkam kan worden gebruikt om de lengte van de wenkbrauwen te bepalen voor een gelijkmatig resultaat.

De snoerloze neustrimmer kan zowel droog als nat worden gebruikt en is voorzien van hygiënisch afspoelbare mesjes, waardoor hij gemakkelijk schoon te maken is. Met deze trimmer kunt u ongewenste haartjes verwijderen zonder de huid te beschadigen.

Het compacte en lichte ontwerp van de trimmer maakt hem gemakkelijk op te bergen en mee te nemen op reis. Bovendien zorgt het ergonomische ontwerp van de trimmer voor een comfortabele grip tijdens het gebruik.

Met de Stay Golden oor- en neushaar trimmer verwijdert u snel en gemakkelijk ongewenste haartjes van neus, oren en wenkbrauwen zonder pijnlijk te trekken. Het apparaat is gemakkelijk te gebruiken, schoon te maken en mee te nemen. Investeer in dit handige apparaat voor een verzorgd uiterlijk en een onberispelijke hygiëne.