Bekend van TikTok

Shaver

 31,95

Wil jij zelf je baardlijnen bijhouden? Met de shaver kan het! Deze shaver scheert zo kaal als het scheermes en is ideaal om je baardlijnen bij te werken. Bovendien scheert de shaver alleen de kleine stoppels. Het is belangrijk om je baardlijnen om de dag bij te houden, want de shaver scheert alleen korte haren. Als je stoppels te lang zijn, adviseren wij om ook een Grooming Trimmer aan te schaffen om je lange baardharen kort te scheren.

De shaver is klein van formaat en daarom perfect om mee op reis te nemen. Zo zie je er op vakantie ook top uit. Als je de shaver gebruikt, is het de bedoeling dat je de huid strak trekt en niet te hard drukt. Forceer het apparaat niet als de baardharen te lang zijn, want dan scheert het niet meer kort genoeg.

Na gebruik van de shaver is het belangrijk om de huid goed schoon te maken met bijvoorbeeld aftershave. Het zilveren gedeelte van de shaver kan eraf worden getrokken en daarna gereinigd worden met een borsteltje. Wees voorzichtig met de folie van de shaver, deze is namelijk zeer kwetsbaar. Gelukkig zit er een reserve folie bij, zodat je deze zelf makkelijk kunt vervangen. Om de batterij van de shaver optimaal te houden, adviseren wij om hem niet na elke keer gebruik op te laden, maar ervoor te zorgen dat hij helemaal leeg is. Is de shaver leeg als je bezig bent, dan kun je het netsnoer aansluiten en verdergaan.

Dit product word vaak samen gekocht met de Stay Golden Baard Olie